Jdi na obsah Jdi na menu

Zábavné atrakce

Objednejte si zábavnou atrakci na Vaší akci a zažijte Vy nebo Vaši klienti opravdovou zábavu, bohatý adrenalin, vzrušení, napětí a vše co k soutěžení a pravé zábavě patří.
 

Zábavné atrakce jsou vhodné zejména na:
- firemní akce
- svatby
- městské slavnosti
- dětské akce
- oslavy
- teambuildingy
- promo akce
- openingy
- dny otevřených dveří
- sportovní akce
- road show
- kulturní akce
- festivaly


Garantuji Vám:
- 100% zábavu
- profesionální přístup a řešení
- dodržení termínu
- zajištění akce kdekoliv v České republice

 


Laserová střelnice - moderní trenžér s interaktivní videoprojekcí, pracující na principu laserového paprsku. Výsledky střelců vyhodnocuje opticky, akusticky a numericky.

 

Obsahuje 15 herních tematických variant, např. lov na kachny, divoká prasata, vysokou zvěř, holuby, pohyblivý terč a další sportovní střelbu z pušky a pistole.
Princip je velice jednoduchý. Střelec si zvolí typ hry, která se promítá na plátno a střílí na ni z laserové zbraně. S pomocí kamery se vyhodnocují střelcovy zásahy a na závěr celková úspěšnost střelby.


Přivezu na Vaší akci Vámi objednaný počet na sobě nezávislých laserových střelnic. Každá obsahuje videoprojektor, projekční plátno a kameru. Střelba je bezpečná, bez zpětných rázů, zbraň je lehká. Bez problémů tedy zvládnou střelbu i ženy.
Laserová střelnice je určena jak pro zábavu tak i pro trénování základních střeleckých návyků. 

 

Jsou prakticky 3 varianty střelby:
 a) každý střílí chvíli "jen tak"   (bez motivace)
 b) střílení jednotlivců ( 2-xx) s tím, že kdo nejvíce nastřílí ten je vítězem
 c) střílení ve skupinách proti sobě (např. 5 proti 5). Vyhraje ta skupina,
 která v součtu nastřílí nejvíce bodů. Nejčastější varianta.

 

artist.jpg
   

Lidský stolní fotbal  jedná se o imitaci stolního fotbálku s tím rozdílem, že místo figurek jsou na hřišti lidé. Hráči jsou připevněni k jednotlivým tyčím což jim umožňuje pohyb pouze do stran. Jedná se o originální zábavu, kterou ocení děti i dospělí!
Atrakce pro 12 hráčů (hraje se 6 na 6 - min. 3 na 3). 1 zápas 5-10 min. dle okolností. 

 

tn_zoom_obrazek_26.jpg

 

SnookBallKulečník? Vlastně ano. Principy této hry jsou založeny na této známé hře. Jen se zde používají fotbalové míče, které mají stejné barvy jako originální biliardové koule. Po stranách jsou "kapsy", kam se hráč musí trefit. K tomu ale nepoužívá tágo, nýbrž pouze vlastní nohy. A tak tedy vznikl SnookBall. 
Počáteční umístění míčů je uspořádáno do trojúhelníku stejně jako u hry biliard. Míče mají svá čísla a podle pravidel se musí přesně poskládat. Hráč si vybere, které míče budou jeho podle barevného provedení. Rozstřelovací míč je bílý. Každý kdo biliard někdy hrál, bude pravidla dobře znát. U faulů je to tak, že když se hráč dopustí přestupku, může jeho soupeř hrát 2x, pokud ovšem neschytá trestný bod už při prvním pokusu. 

 

banner.jpg


Airsoftová střelnice - vynikající akční aktivita se zajímavými terči vhodná jak pro venkovní prostory tak i do místností. Střílí se na přesnost z minimálně 7 metrů. Jedná se o hravou, naprosto bezpečnou střelbu šestimilimetrovými kuličkami, která je mimořádně atraktivní a obsluha se prakticky vůbec nezastaví. Střílí se z neuvěřitelně přesných replik zbraní. K dispozici jsou tři repliky samopalů (na baterky), malorážka (ruční), pistole (plyn), kulomet (baterie). Střílet lze i dávkami.  
 

str.jpg

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Siloměr kladivo - myslíte si, že jste dost silní? Siloměr kladivo je osvědčená soutěžně zábavná produkce. Digitální display ukáže sílu vašeho úderu a maximální dosažený výsledek. Siloměr kladivo je prostorově nenáročná produkce a určitě se u ní s vašimi přáteli hodně nasmějete.
 

 17.12.2011-benice-040.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Rodeo býk  simulátor elektrického býka je zábavná soutěžní atrakce, která simuluje běh divokého býka a cílem je udržet se v jeho sedle co nejdéle. Náš býk má digitální transparentní časomíru díky které je každá soutěž pořádně napínavá nejen pro soutěžící ale i pro diváky. Také automatický program zajistí všem soutěžícím stejné podmínky. Máme 3 různé varianty obtížnosti.
 

 tn_zoom_obrazek_30.jpg

 

Simulátor dojení krávy - využijte této jedinečné zkušenosti díky simulátoru dojeni krávy, který  je určen všem malým i velkým lidem a dětem se smyslem pro vtip a pořádnou legraci. Nejeden vánoční večírek, školící kongres, nartozeninová párty, teambuildingove setkání a spoustu jiných příležitostí může ozdobit tato černobílá stračena.


k.jpg

 

Formule 1 Pit Stop DUOpravá formule včetně kol s předním i zadním křídlem. Simulátor Pit Stop F1 má pravé elektronové disky BBS stáje India Force použité v sezoně 2009. K dispozici jsou 2 stanoviště se svojí vlastní časomírou. Současně může soutěžit 1 až 6 účastníků. Jedna výměna kola do 15 sekund. Soutěžní atmosféra vás  vtáhne do děje závodu formule F1, kde 0,1s rohoduje závod. Vhodné pro muže, ženy a děti od 12 let. 

 

duo.jpg



Formule 1 Pit Stop QUATROpravá formule včetně kol s předním i zadním křídlem. Simulátor Pit Stop F1 má pravé elektronové disky BBS stáje India Force použité v sezoně 2009. K dispozici jsou 4 stanoviště se svojí vlastní časomírou. Současně může soutěžit 1 až 12 účastníků. Jedna výměna kola do 15 sekund. Soutěžní atmosféra vás  vtáhne do děje závodu formule F1, kde 0,1s rohoduje závod. Vhodné pro muže, ženy a děti od 12 let.
 

qu.jpg

 
Simulátor Formule 1 včetně kol simulace jízdy v kokpitu pravé formule, včetně kol, předního a zadního křídla. Volant se zpětnou vazbou. Profesionální ozvučení Vás brzo vtáhne do děje závodu. Simulace jízdy F1. Kokpit lze libovolně obrandovat. Produkce má vlastní depo.
 

tn_zoom_obrazek_181.jpg