Jdi na obsah Jdi na menu

Vysoké sázky

Připravili jsme večírek, jaký váš tým ještě nezažil. Otevřete brány milionářského galavečera plného zákulisních intrik a vysokých špiónských her. Dokáže váš tým uspět proti ďábelskému plánu?
Přisedněte k pokerovému stolu a zahrajte si o záchranu celého lidstva.

 

Bondovský večírek - profesionální casino - agentská hra
 

sazky.jpg
 

Chcete své lidi udržet v napětí už před večírkem? Využijte před hrou naší dvoutýdenní propagace, kterou vám kompletně nachystáme.
 

Čím budoucí agenty připravíme?
- třemi chytlavými hrami s odměnou
- stylovými guerilla polepy ve vašich pracovních prostorách
- odlehčeným špiónským dotazníkem


Všechny materiály od nás dostanete s průvodním slovem i předchystanými motivačními emaily pro zaměstnance.
 

Co vás bude bavit?
- jeden večer v roli tajného agenta ve stylu Jamese Bonda
- odposlouchávání konkurentů, vyšetřování nejasných úmrtí, odhalování dvojitých agentů, přísně tajné dokumenty, záhadná femme fatale, …
- zahrajete si ruletu, black jack a poker se zkušenými krupiéry mobilního casina
- spojíte se se svými kolegy při plnění zvláštních misí
- zasoupeříte si s ostatními týmy o prvenství při záchraně lidstva


Co přináší hraní v roli?
Role baví - lidé se stávají hrdiny z filmů a užívají si to, protože zážitek je daleko osobnější než sledování plátna.

Role překonávají hranice - kolegy z jiných oddělení spojí snaha zachránit femme fatale a rádi to proberou i po skončení nad sklenkou vína.

Role pohlcují - i ty ostýchavější příběh vtáhne do hry tak, že zapomenou na původní nejistotu.

Role dávají zažít něco výjimečného - zážitek z nich je tak atraktivní, že se o něm lidé baví ještě týdny poté. Toho běžným večírkem nedocílíte.


Rozumíme, že ne všichni se budete chtít vhrnout do večírku s plným nasazením, a že část účastníků bude chtít prostě jen vypnout. Je na Vás, zda se více ponoříte do agentské hry, nebo si užijete jen zábavy nad stolem rulety či na baru. Během hry se postaráme, abyste si naplno užili všechny varianty.
 

Příjemné starosti nechte na nás!
- do celé hry zasvěcuje zkušený lektor, kteří všechny nejasnosti poutavě vysvětlí
- profesionální krupiéři casina zaučí do tajů hazardního hraní i úplné začátečníky
- každý agentský tým povedou skryté spojky, které budou dbát na to, aby agenti uspěli, a budou udržovat motivaci týmu.
- mezi hráči se budou pohybovat školení herci, kteří svými sehranými party opepří napínavé scény večera, a pomohou navodit ještě zábavnější situace.


Buďte připraveni - dopřejte si agentský trénink!
Na večer v roli agentů se vyplatí být připraven nejen vědomostně, ale i prakticky. Hrát poker s kamenným pohledem, umět si správně vsadit, nosit oblek jako švihák a klamat tělem. Profesionálové v oboru vás do tajů agentského vystupování zasvětí během tří hodin před hrou. V prvních dvou hodinách budete mít na výběr ze tří programů. Třetí blok bude pro všechny společný.


Hazard bez rizika
Krupiéři mobilního Fun Casina předají své zkušenosti. Ty nasbírali mimo jiné během desetileté profesionální kariéry i na zaoceánských lodích s nejvyšším herním standardem. Na nich procestovali doslova celý svět a potkali u kasínových stolů celebrity i hráče se závratnými sázkami. Během hodinky vám přiblíží tradiční kasínové hry - pocker, black jack a ruletu. Přijďte nasát atmosféru šustění karet, klapání žetonů a zvídavých pohledů zpod gentlemanských klobouků.


Gentlemanem za hodinu
Šarm a elegance nejsou výsadou pánů z černobílých filmů, ani se gentlemanem nerodíme. Lektor vám s grácií představí, jak povýšit vaše vystupování i oblékání, abyste obstáli jako praví gentlemanové. A to jistě oceníte nejen ve večerním programu Vysoké sázky, ale i ve svém pracovním životě.

 

Když slova nestačí
Řeč těla je nejsilnější zbraní gentlemana. Jak vstoupit do místnosti, aby bylo jasné, že přišel někdo důležitý? Jak svým postojem dát najevo svůj status a sílu? A jak díky postoji a gestům udělat komunikaci příjemnou pro obchodního partnera nebo dámu vašeho srdce.


Jak vysoké jsou vaše sázky, pánové?
Během hodiny se dozvíte vše potřebné pro večerní hru Vysoké sázky. Získáte svoji postavu agenta tajné organizace, poznáte svého bosse, vyzkoušíte si, jak se chová pravý agent a budete mít možnost využít etiketu, šarm i řeč těla pravého gentlemana.

 

Večírek v casinu je velkolepá zábava, proč ji tedy neudělat ještě velkolepější? Do příběhu hry můžete zařadit dvě vystoupení. Vyberte si je a my zajistíme jejich realizaci s domluvenými partnery.


Čím okořenit svůj večírek?
- triky a iluzemi kouzelnického představení
- hrátkami rukou a lahví dobrého rumu v barmanské show
- živou kapelou hrající jazz, swing nebo komorní klasiku
- svůdným burlesque vystoupením
- dráždivou stripshow
- dechberoucím pole dance vystoupením



Vystoupení nejen pobaví hráče, ale přinesou do děje také nové indicie. Agentská hra může fungovat i bez nich. V takovém případě doručíme informace do hry jinou formou.


Počet osob pro LARP:  30 - 150
Počet našich herců : 6 - 16
Délka trvání agentského tréninku: 3 hodiny před večírkem
Délka trvání verze pro náročné: 1 týden přímo u vás v kanceláři
Potřebný čas: 4 hodiny (vč. seznámení se scénářem a závěrečná reflexe)
Čistý čas LARPu: 3 hodiny

 

Aktivity včetně mobilního casina, doprovodného programu a našich lektorů a herců přivezeme rádi kamkoliv po České a Slovenské republice.

V případě zájmu pro vás zajistíme na klíč také pronájem stylových prostor a catering ve spolupráci s našimi partnery.